W tym wątku piszemy sprawozdania i wklejamy fotorelacje w własnych polatanek "wokół komina".
|
19-12-2018, 17:29
Z powodu pięknej dzisiejszej pogody,suchych nawierzchni sezon 2018 w Koninie się jeszcze nie skończył.Wstawiam kilka zdjęć z dzisiejszej polatanki w koło komina 19.12 2018 r
19-12-2018, 20:29
Pięknie!
Aby mnie nie kusiło motocykl wywiozłem za miasto. Przy temperaturze bliskiej 0 stopni zrobiłem ok 20 minutowa przejażdżkę i teoretycznie nie widzę problemów jazdy na krótkich dystansach, ale nie należą one do dających frajdę, to już nawet nie temperatura, a szybko robi się ciemno w ogóle jest wilgotne powietrze. Sam nie wiem, bo jak mi termin operacji ustalą, że latem nie wysiądę na skuter, to zacznę kilometry robić jeszcze tej zimy
no to już wiem dlaczego dzwoniłeś
))) sorki nie mogłem odebrać a potem juz nie miałem na nic czasu ( ale wiesz że ja nie mogę jeździć na razie?![]() aaaa i Ciuchy masz odpowiednie a ja tylko letnie![]() ps kamerki nie widzę ?
------------------------------------------------------------
Pozdrawiam Dilbertw Piaggio MP3 400 i.e. LT
19-12-2018, 23:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2018, 23:42 przez Marek turysta.)
Michał nie mam czasu rozpracować oprogramowania i zgrywania filmów z kamerki ,ale próby nagrywania i robienia zdjęć przeprowadzone .
Michu co tam u ciebie że zdrówkiem ,bo z tego co piszesz to nie najlepiej to brzmi.
20-12-2018, 03:02
Niby mogę żyć z niezrośniętym obojczykiem, ale chce wyeliminować tą niedogodność i poddać się kolejnej operacji. Trochę bardziej skomplikowanej technicznie jak pręt, który nie dał rady. Najdziwniejsze, że wszystko się zrastało ku dobremu wg zdjęć, a tu po czasie taka kicha. Cierpną mi paluchy u ręki, a o jej obciążeniu nie wspominam. Jak potem wnuki dźwigać na rękach
(20-12-2018, 03:02)MICHU napisał(a): Niby mogę żyć z niezrośniętym obojczykiem, ale chce wyeliminować tą niedogodność i poddać się kolejnej operacji. Trochę bardziej skomplikowanej technicznie jak pręt, który nie dał rady. Najdziwniejsze, że wszystko się zrastało ku dobremu wg zdjęć, a tu po czasie taka kicha. Cierpną mi paluchy u ręki, a o jej obciążeniu nie wspominam. Jak potem wnuki dźwigać na rękach MIchu zrobią z Ciebie robocopa ? to powiedz ze chcesz być szybszy i silniejszy )))))ja tam tez przezylem w zyciu opercione dobrze ze nie w Koninie )) bo tu jest strach się kłaść
------------------------------------------------------------
Pozdrawiam Dilbertw Piaggio MP3 400 i.e. LT
20-12-2018, 10:50
Brr..... Michu, oby zrobili Ci to dobrze i żeby jak najmniej czasu z ładnej pogody zabrali.
20-12-2018, 21:33
Z doświadczenia wiem że najlepszą porą na wszelkie zabiegi i operacje jest zima .Michu trzymaj się ,bierz się za siebie jak najszybciej żebyś szybko wydobrzał i doszedł do siebie,zdrówka rzyczę !!!
31-12-2018, 16:55
31.12.2018r w końcu bez deszczu i suche nawierzchnie,udało mi się dziś pojeżdzić motocyklem i przy okazji obejrzeć fajną kręgielnię.O kręgielni w innym wątku,czyli dziś koniec roku i oficjalnie zakończczyłem w Koninie sezon motocyklowy.
|

))) sorki nie mogłem odebrać a potem juz nie miałem na nic czasu
( ale wiesz że ja nie mogę jeździć na razie?