18-07-2018, 15:10
Jeszcze jedna z naszych bardzo ciekawych wycieczek !
Rok 2011- przedłużony weekend czerwcowy. Wycieczka którą darzę największym sentymentem ze względu na fantastyczną atmosferę.
Wycieczki jednośladami mają najlepszą atmosferę wtedy gdy uczestników nie ma za dużo !
Cztery osoby były uczestnikami tej wycieczki:
1. IONEL - Majesty 400 - organizator (m.in. noclegów)
2. Navigator - Piaggio X9 - organizator
3. MISIEK - Honda SW-T 400 - organizator
4. brat Ionela (przepraszam zapomniałem imię) - "czoper" 250 (przyjechał do nas na drugi dzień z Katowic !)
Fantastyczna wycieczka, jak już wspomniałem z fantastyczną atmosferą, fantastyczna pogoda - choć na wyjazd był deszczowy to za Bydgoszczą pogoda zaczęła się poprawiać !
Zwiedziliśmy m.in. Grudziądz (pierwszy nocleg), jeziora mazurskie, Giżycko, trójstyk granic, Elbląg...
KLIK: >> album: "Mazury 2011" <<
od lewej - brat Ionela, Navigator, MISIEK i IONEL:
Rok 2011- przedłużony weekend czerwcowy. Wycieczka którą darzę największym sentymentem ze względu na fantastyczną atmosferę.
Wycieczki jednośladami mają najlepszą atmosferę wtedy gdy uczestników nie ma za dużo !
Cztery osoby były uczestnikami tej wycieczki:
1. IONEL - Majesty 400 - organizator (m.in. noclegów)
2. Navigator - Piaggio X9 - organizator
3. MISIEK - Honda SW-T 400 - organizator
4. brat Ionela (przepraszam zapomniałem imię) - "czoper" 250 (przyjechał do nas na drugi dzień z Katowic !)
Fantastyczna wycieczka, jak już wspomniałem z fantastyczną atmosferą, fantastyczna pogoda - choć na wyjazd był deszczowy to za Bydgoszczą pogoda zaczęła się poprawiać !
Zwiedziliśmy m.in. Grudziądz (pierwszy nocleg), jeziora mazurskie, Giżycko, trójstyk granic, Elbląg...
KLIK: >> album: "Mazury 2011" <<
od lewej - brat Ionela, Navigator, MISIEK i IONEL:
Pozdrawiam MISIEK - Prezes P.E.S.