Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
21-08-2018, 11:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2018, 11:52 przez Marek 377.)
Siwy. To nie my a Lech powinien zmienić terminy spotkań. Te im wyraźnie nie pasują.
MICHU. Bardzo mi się podoba twoje określenie " koledzy z podgrupy" tak byłoby najlepiej . Jeden PES a dwie grupy, podgrupy tematyczne. Co kto lubi i jak. Nie wszyscy muszą lubić i robić to samo a miłość do skuterów ma jednoczyć.
Marku, nie traktuję ich inaczej. Traktuję jak kolegów, a że nasze drogi się rozwidliły, cóż samo życie.
Uważam, jednak pewne ich zachowania za niestosowne, ale każdy ma prawo zachowywać się jak chce i mam nadzieję, że jest im z tym dobrze.
Całą zaistniałą sytuację popiłem lampką słodkiego wina z winogron, rocznik 2012, tak więc też jest mi dobrze, ponieważ smak sobie zmieniłem
Stojąc nieco z boku obserwuję, że z drugiej strony mamy taką sytuację: Taka refleksja nie na temat,