Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
Z uwagi na piękną pogodę i wolny czas,jak również niedosyt wycieczek,postanowiliśmy wybrać się z moim kochanym plecaczkiem na przegląd motocykla i przy okazji na świetną wycieczkę po starówce Torunia !
Lubię Toruń, jego stara część jest klimatyczna, wszechobecny bruk, stara zabudowa. Na słynnych lodach byliście?
Planetarium miejsce gdzie prawie zasnąłem tak się zrelaksowałem patrząc w gwiazdy
Toruń, powinniśmy kiedyś zaliczyć na dwóch kołach, to taka wycieczka na jeden dzień w okresie letnim.
Sympatycznie połączyliście przyjemne z pożytecznym.
(17-10-2018, 19:54)MICHU napisał(a): Lubię Toruń, jego stara część jest klimatyczna, wszechobecny bruk, stara zabudowa. Na słynnych lodach byliście?
Planetarium miejsce gdzie prawie zasnąłem tak się zrelaksowałem patrząc w gwiazdy
Toruń, powinniśmy kiedyś zaliczyć na dwóch kołach, to taka wycieczka na jeden dzień w okresie letnim.
Sympatycznie połączyliście przyjemne z pożytecznym.
Na lodach nie byliśmy,przechodziliśmy obok,kolejka była spora !
Fajnie )) tylko gdzie pierniki ????))) hahha a i jakiś reklama klubu to gdzie następna wycieczka ? pogoda się na popsuć jutro już zadroszcze wycieczki
do zobaczenia mam nadzieje ze szybko
------------------------------------------------------------ Pozdrawiam Dilbertw
Piaggio MP3 400 i.e. LT
(18-10-2018, 14:37)dilbertw napisał(a): Fajnie )) tylko gdzie pierniki ????))) hahha a i jakiś reklama klubu to gdzie następna wycieczka ? pogoda się na popsuć jutro już zadroszcze wycieczki
do zobaczenia mam nadzieje ze szybko
Zdjęcie przed piernikarnią jest.Pierniki zakupione na wynos ,w domku do kawki w sam raz !
Ciekawe miejsce, ale mnie zaciekawiła jeszcze bardziej ich strona www, fajna reklama.
Szkoda, że na telefonie wyświetla się inaczej bez wideo. Wyobraźcie sobie naszą stronę www, gdzie gość zaczyna od automatyczne odtworzonego filmu z urywkami z naszych przejazdów.
(20-10-2018, 10:26)MICHU napisał(a): Ciekawe miejsce, ale mnie zaciekawiła jeszcze bardziej ich strona www, fajna reklama.
Szkoda, że na telefonie wyświetla się inaczej bez wideo. Wyobraźcie sobie naszą stronę www, gdzie gość zaczyna od automatyczne odtworzonego filmu z urywkami z naszych przejazdów.
techniczne podejście, a zdjęcia lotnicze bym może nawet załatwił tylko trzebaby się zebrać większa kupą w jednym ciekawym miejscu z małym ruchem i damy radę to nakręcić.
------------------------------------------------------------ Pozdrawiam Dilbertw
Piaggio MP3 400 i.e. LT