Zakładam wątek ze sprawozdaniami i fotorelacjami ze Spotkania Rocznego PES - sobota, 23 listopad 2019.
Zapraszamy.
Zapraszamy.
czas na małe sprawozdanie:
W sobotni wieczór 23 listopada 2019 roku, w Klubie Bowlingowym w Hotelu Nekla odbyło się "Spotkanie Roczne" wielkopolskiego klubu maxi skuterowego "Poznańska Elita Skuterowa". Z różnych zakątków Wielkopolski zjechali licznie Sympatycy i Klubowicze: Sabina, Marek, Joasia i Michał z Konina, Ania, Patryk, Dorota i Rafał z Wągrowca, Marek z Leszna, Agnieszka i Tomek z Wrześni, Basia, Jurek, Agnieszka, Michał, Ulka i Michał z Poznania. Po przywitaniu i krótkich rozmowach, punktualnie o godz. 17-tej rozpoczęliśmy na sportowo naszą zimową zabawę w bowling. Pierw odbyła rozgrzewka... bo właśnie dziś miały się odbyć już "II-ie Elitarne Zawody w Bowling". W pierwszej grze najlepsze wyniki osiągały nasze Panie: Ania, Sabina i Agnieszka. Tuż po godzinie 18-tej rozpoczęły się zawody i tu obudziła się męska część klubu. Tytułu zdobytego w zeszłym roku, w klubie Gravitacja w Poznaniu, bronił Tomek. Dobre wyniki osiągał Michał (dilbertw), Tomek i Rafał. Drugie zawody w bowling wygrał Rafał. I w tym roku z rąk Prezesa wręczona została statuetka "Najlepszego Zawodnika". Po zawodach graliśmy na luzie dalej i tutaj Panie na wszystkich trzech torach, znów rozgromiły męską część klubu. Ania, Basia, Agnieszka, Dorota i Sabina nie dały najmniejszych szans nawet zwycięzcy dzisiejszych zawodów ! Wielkie brawa należą się wiec naszym dzielnym Paniom. Po bowlingowej zabawie, przy której towarzyszy nam zawsze mnóstwo śmiechu, nastapił czas na krótki odpoczynek, rozmowy, kolację i część oficjalną spotkania rocznego, czyli rozdanie nagród i przyznanie nowych klubowych tytułów. I w tym momencie musiałem przywdziać specjalny na tą okazję przygotowany strój... czyli świąteczną czapkę Mikołaja. W zasługi za aktywny udział Ulki w spotkaniach klubowych został przyznany w naszym klubie kolejny "Tytuł Klubowicza". Za wygrane zawody w bowling przewidziane były również nagrody. Rafał otrzymał specjalny kubek-skuter i klubowe naklejki "Gang Myszek" na skuterach. Gang Myszek otrzymał również Marek i Patryk z Anią - niech myszki jeżdżą na swych skuterach i dobrze sławią imię klubu ! Nagrody w podziękowaniu za przygotowanie i ugoszczennie klubu na wycieczce "PES na Ziemi Konińskiej" oraz przyjazd na spotkanie z Belgii (a to kawał drogi: 1100km !) otrzymał Marek z Sabiną. W podziekowaniu "za pomysłów 100" oraz aktywny udział w życiu klubu należą się Kierownikowi Oddziału Konińskiego - Michałowi: koszulka ze skuterem MP3 i gadżet wyjątkowy dla "drogowca": miniaturowy sygnalizator drogowy - oby światło zielone świeciło najczęściej. Nagrodę za ogrom włożonej i w tym roku, pracy w działanie forum otrzymał Szef Forum - MICHU. MICHU zasłużył również w tym roku, na trzeci już przyznany w klubie tutuł "Zasłużonego Klubowicza" - przypomnę, że w dniu 16 października został przekroczony magiczny pułap napisanych 1000 postów - gratulujemy. Czekamy na kolejne rekordy forumowiczów ! Zostały przyznane jeszcze jedne nagrody, dla Ani i Patryka za wyjątkową frekwencję na spotkaniach i wycieczkach klubowych w tym roku - ten fakt absolutnie nie mógł być nie zauwazony i nie doceniony przez Prezesa. Dziękujemy za wyjątkowo aktywną postawę ! Dla chętnych były jeszcze ołówki - nie byle jakie, bo z logiem, nazwą i adresem internetowej strony PES-u. Ołówki przygotowane przez dilbert'a - dziękujemy. W imieniu klubu bardzo dziękujemy za udział w promowaniu naszej grupy i naszego wielkopolskiego klubu - dziękujemy i gratulujemy. Wszystykim obecnym na "Spotkaniu Rocznym PES - 2019" i zarazem na pierwszym zimowym spotkaniu w sezonie 2019/2020, dziękuję za przybycie i udział w tej przemiłej zabawie w fantastycznej atmosferze. Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję i zapraszam na kolejne przed sezonem 2020, już powoli planowane spotkania zimowe. Szczegóły wszelkich spotkań omawiamy w działach: "PLANOWANIE SPOTKAŃ, WYCIECZEK I IMPREZ KLUBOWYCH" Jeszcze na zakończenie podziekowania dla Michała i Agnieszki za transport do Nekli i z powrotem pod domek.
Pozdrawiam MISIEK - Prezes P.E.S.
23-11-2019, 20:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2019, 21:17 przez tomekdowntown.)
proszę
23-11-2019, 21:44
Kochani my już w domku dziękujemy za miłą atmosferę za spotkanie i prezenty nie spodziewaliśmy się nawet. Buziaki do następnego pa
Dziękuję wszystkim za spotkanie. Cieszę się, że udało mi się wygrać "II Elitarne Zawody w Bowlingu PES". Wiem jednak, że miałem dużo szczęścia, gdyż Tomek zwycięzca poprzednich zawodów był trochę niedysponowany. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. Prezes oczywiście jak zwykle stanął na wysokości zadania. Wszystko zorganizował perfekcyjnie. Za co bardzo dziękuję. Pozdrawiam wszystkich i do następnego tak miłego spotkania.
24-11-2019, 08:39
Ty lepiej powiedz jak się pije z kubasa ) Miszczu?
------------------------------------------------------------
Pozdrawiam Dilbertw Piaggio MP3 400 i.e. LT
24-11-2019, 09:14
(23-11-2019, 23:57)Janyra napisał(a): Dziękuję wszystkim za spotkanie. Cieszę się, że udało mi się wygrać "II Elitarne Zawody w Bowlingu PES". Wiem jednak, że miałem dużo szczęścia, gdyż Tomek zwycięzca poprzednich zawodów był trochę niedysponowany. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. Prezes oczywiście jak zwykle stanął na wysokości zadania. Wszystko zorganizował perfekcyjnie. Za co bardzo dziękuję. Pozdrawiam wszystkich i do następnego tak miłego spotkania.To nie jest to,że Tobie się udało tylko byłeś najlepszy!!! Mój tytuł przeszedł do historii jest nowy lider taka kolej żeczy Gratulacje!!! Moje trofeum pięknie za szybą się prezentuje i przypomina spotkanie w Posnanii.
24-11-2019, 09:56
Przede wszystkim Wielkie Buziaki ? Dziękujemy za niespodziewane, ale bardzo serdeczne spotkanie, miło nam było spędzić czas w tak wspaniałym towarzystwie. Dla tych chwil warto przejechac nawet 1000 km. Gratulujemy Rafałowi zdobycia mistrzowskiego tytułu! Serdeczne podziękowania dla Prezesa za zorganizowanie spotkania , i wspaniałe prezenty . Czekamy z niecierpliwością na następne spotkania . Marek i Sabinka !
Rozpoczynam przesyłanie sprawozdania graficznego z naszego spotkania. Jako pierwsze zdjęcie grupowe.
Następne już tylko jako załączniki. Było zacnie chociaż trochę mnie uwierało i nie bawiłem się jak Patryk i Misiek, a planowałem taniec na rurze Dziękuję za dobrą zabawę również w imieniu Agnieszki! ciąg dalszy zdjęć ze spotkania w formie załączników. ciąg dalszy zdjęć ze spotkania w formie załączników.
25-11-2019, 16:37
Dziękujemy, Basia i ja za fajne spotkanie i miłą atmosferę - do następnego spotkania na moto lub w knajpce
|