Fotki z zakończenia znalezione w necie.
No i się załapałem na zdjęciu .
Dzięki wszystkim za b.miłe spędzenie niedzieli. Było super, wesoło, w bardzo ciekawym i spokojnym miejscu. No i "smalczyk".... mniam! Mam nadzieję, że wytrzymaliście ze mną jazdę 85...90 km/h ? Mój skuterek raczej do tras nie jest przystosowany (w każdym razie nie żeby ciągnąć cały czas stówą); przy 90 już mam 1000 obr. poza czerwoną skalą , a nie chciał bym żeby mi korba wyszła dołem . Co robić...... ...aha, no i kilka zdjęć:
30-09-2018, 18:03
Pozwolicie , że wrócę do zasadniczego tematu tego wątku .
Dziękuję za kolejne godziny spędzone w Waszym sympatycznym towarzystwie . Mam nadzieję , że wybaczycie to moje namawianie do powrotu , i nie chciałem czekać na zwinięcie jeziora .
Dwie sprawy do wyjaśnienia:
1. Tom - bez spinania się, możemy się kulać nawet wolniej, fantastyczne tempo turystyczne. Było pięknie... No właśnie i tu przejdziemy do pkt. drugiego: 2. Siwy - Tobie nie wybaczymy, heee, hee... to chyba Twoja sprawka, że ten wesoły i czasem nawet sielankowy dzień tak szybko minął. podejrzewam, że może w tym mieć udział Twój zegarek - sprawę jeszcze wyjaśnimy na kolejnym spotkaniu. a teraz na serio: Spotkaliśmy się o godz. 11-tej pod Aldi przy ul. Obornickiej by w siedem maszyn pojechać do Rogoźna, a konkretnie na boisko sportowe w Gościejewie. Zadanie poprowadzenia grupy zleciłem nikomu innemu jak klubowemu nawigatorowi czyli - Navigatorowi (Przemek). Na boisko dotarliśmy jako pierwsi !!! Na miejscu spotkaliśmy się jeszcze ze starym znajomym i kilkoma nowymi kolegami na maxi skuterach, by razem w paradzie zorganizowanej przez klub motocyklowy z Rogoźna dojechać do celu czyli targowiska miejskiego, gdzie czekała na nas kiełbaska z grilla i muzyka. Hmm... muzyka akurat nam przeszkadzała w swobodnych rozmowach więc postanowiliśmy się przejechać "w zielone". Marek - jako gospodarz regionu zaproponował fantastyczne miejsce na plaży nad Jeziorem Nienawiskim. Tam na miejscu przygotowaliśmy ciepłe posiłki i zakąski. Było wesoło i sielankowo... ...no właśnie... było... póki Siwy nie oznajmił że jest już godz. 17-ta ! Ech... Szkoda, że ten czas tak szybko płynie... Do zobaczenia Panowie na następnym spotkaniu. Wypada sobie życzyć kolejnej tak wspaniałej pogody i fantastycznej atmosfery ! kilka zdjęć z naszego dzisiejszego wypadu: >> KLIK - Album Google << [attachment=601]
Pozdrawiam MISIEK - Prezes P.E.S.
30-09-2018, 20:00
Jeszcze dwie fotki zaczerpnięte z Facebooka i filmik
Start https://www.facebook.com/groups/99753182...544082541/ Meta https://www.facebook.com/groups/99753182...460756016/
01-10-2018, 07:53
Zupełnie zapomniałem, zdjęcia!
Tutaj w pełnym rozmiarze Zdjęcia na serwerze Google Jestem trochę wkuty, muszę kupić znowu kartę sd dla tylnej kamery, ten materiał miał być najcenniejszy, a zarejestrowało się prawie nic. Nie ważne przy następnym wypadzie będę już zaopatrzony, chodziło mi właśnie o rejestrowanie was z tylnej kamery, miał powstać ciekawy film. Jest jeszcze kilka fajnych ujęć na wasze dupska z przedniej kamery , ale bez szału , wykorzystam przy jakiejś okazji. |