08-12-2018, 18:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2018, 19:57 przez tomekdowntown.)
Jest super
08-12-2018, 18:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2018, 19:57 przez tomekdowntown.)
Jest super
Otwieram wątek z relacjami ze Spotkania Rocznego PES-u.
Bardzo dziękuję za fantastyczną atmosferę i zabawę. Wkrótce coś napiszę, na razie jadę autobusem do taty. Do zobaczenia !
Pozdrawiam MISIEK - Prezes P.E.S.
Nooo nie tylko widać ale i czuć ze impreza była strzałem w 10 tke !!!)))))))pozdrawiam Ps czyli Tomek zdobył „puchar” pes ?? gratulacje !!!!
------------------------------------------------------------
Pozdrawiam Dilbertw Piaggio MP3 400 i.e. LT
08-12-2018, 20:31
Rzeczywiście zabawa była znakomita . Dziękuję wszystkim obecnym za sympatyczną atmosferę .
Tomkowi gratuluję zwycięstwa , był najlepszy " w te kulki " .
Imprezka przednia, dziękuje wszystkim za wspaniałą zabawę!
Coś mi się z mięśniem stało, starałem się nie grymasić. W ogóle, że dzień ten zapisze w kalendarzu jeszcze z innego powodu, ale to innym razem. Zdjęcia wrzucam bez obróbki na surowo z telefonu, a więc pojawią się błędy w jakości.
08-12-2018, 21:44
Impreza super udana jak zresztą wszystkie PES - u. Wszystkim dziękuję za miłe towarzystwo. I gratulacje dla zwycięzcy.
a z tego co słyszałem Gratulację należą się też Prezesowi Miśkowi za całokształt ....
MICHU cos nie tak jest z forum bo z Twojego Postaw idzę tylko 3 zdj a na smartfonie tylko połowę
08-12-2018, 22:39
(08-12-2018, 22:11)dilbertw napisał(a): a z tego co słyszałem Gratulację należą się też Prezesowi Miśkowi za całokształt .... Czasem się tak dzieje że nie zawsze wszystkie są te wszystkie co na komputerze. Też tak mam.
09-12-2018, 10:01
Też ten defekt zauważyłem, nie mam pojęcia z czego to wynika. Jak kliknę jest lista zdjęć (chodzi oczywiście o fona)
Pierwszego wczorajszego posta napisałem jadąc autobusem 91 do taty.
Wróciłem do domku już grubo po 22-iej i przyznam, że nie miałem już siły by coś napisać. Bardzo dziękuję za miłe spotkanie i fantastyczną zabawę. Gratuluję Tomkowi zdobycia trofeum i tytułu Najlepszego Zawodnika "Pierwszych Elitarnych Zawodów w Bowling" 08/12/2018. Zrobiliście mi niesamowitą niespodziankę wręczając Dyplom w dowód uznania za wkład pracy dla budowania klubu. Nagrodę otrzymał również MICHU za poświęcony czas byśmy mogli tutaj się spotykać, pisać i czytać, umawiać się i dodawać sprawozdania. Michu - dziękujemy ! Było to nasze spotkanie roczne, więc składam podziękowania dla wszystkich klubowiczów i sympatyków P.E.S.-u. Nasza storpedowana łajba tonęła na początku roku, ja jako kapitan nie zszedłem z mostka. Bosman MICHU pomógł klubowi byśmy stali się niezależni, mieli swoją stronę klubową i forum klubowe. I przede wszystkim to dzięki Wam: Klubowiczom i Sympatykom klub istnieje dalej i się rozwija w prawidłowym kierunku. A wszystkie takie spotkania nas integrują. Dziękuję ! Zaplanowaliśmy już wstępnie spotkania na bowlingu we Wrześni, Lesznie i Wągrowcu... Jako podsumowanie roku dodam wkrótce jeszcze wątek w dziale Organizacyjnym. A na razie tutaj skupię się jeszcze na wczorajszej zabawie. Już sporo zdjęć dodano, więc wkleję kilka moich w wersji artystycznej:
(09-12-2018, 10:01)MICHU napisał(a): Też ten defekt zauważyłem, nie mam pojęcia z czego to wynika. Jak kliknę jest lista zdjęć (chodzi oczywiście o fona) Chciałem zdjęcia pokazać Żonie ale nie dość ze nie widać ich w przglądarce to jak sie probóje się je otworzyć to wyskakuja błędy (tylko zdjęcia Tomka widać prawidłowo) Proponuję podpiąć zewnętrzną galerie jest tego pełno i chodza bardzo dobrze))) Michu robota dla Ciebie albo w przyszłości mogę Ci pomagać w tych kwestiach DD Panowie mam pytanie a Wy tam jakiegoś szampona wypiliście chociaż z okazji zakończenia roku ??DD PS> Panie Prezesie brak tu jednego ważnego zdjęcia (ala prezydent) uścisk dłoni zwycięscy i Prezesa )))
Kamizelką klubową Misiek mnie zaskoczył. Teraz się od klubowego dużego logo nie wymagam. Mam je już naszyte. Dzięki!
Nagranie z wręczenia nagrody jest w postaci filmu. Zaraz usiądę i skleję krótki film o naszej zabawie. Nie wiem co powoduje błędy, przy przekazie zdjęć z telefonu. Poprawię z komputera. Prawda, że dzieje się to przy masowym przekazie. Być może tu tylko leży problem. Michał na wszelką pomoc jestem otwarty. Teraz patrzę jak, to się na komputerze jawi. Pewne zdjęcia się nie wyświetlają, ale na serwerze są i ilość się zgadza. Gdy się fotki przewija to na głównym podglądzie je mamy.
09-12-2018, 12:36
Interesuje mnie bardzo czy po zawodach odbyło się spotkanie czysto techniczne i czy ustalaliście coś dotyczącego nadchodzącego sezonu ? Czekam z niecierpliwością na zdjęcia i relacje ze spotkania Wszystkiego najlepszego dla Miśka i Micha za całokształt pracy na rzecz klubu
09-12-2018, 12:49
Michu nie o to chodzi zadnego powodu do przepraszania nie ma 'DDD ale masz racje z grupowym wrzucaniem zdjęć miałem z tym problem nie jeden raz dziekuję Ci za wrzucenie zdjęć bo część udało się obejrzeć)))) czekamy na szczegółową relację i ten Filmik )))))) i jeśli moge w czymś pomóc to bardzo chętnie (w sprawach technicznych)
Marek trzeba założyć grupę treningową Konińską i do przyszłego roku (zakończenia) zrobić ile się da żeby wstydu sobie nie narobić niedaleko mnie jest kręgielnia także już się orientuje co i jak jak przyjedziesz może się wybierzemy na rozpoznania ?
09-12-2018, 14:08
(09-12-2018, 12:36)Marek turysta napisał(a): Interesuje mnie bardzo czy po zawodach odbyło się spotkanie czysto techniczne i czy ustalaliście coś dotyczącego nadchodzącego sezonu ? Skupiliśmy się przede wszystkim na zabawie w bowling bo była naprawdę pierwszorzędna. Po zawodach chwilkę porozmawialiśmy, ale w hałasie przy muzyce i przy trzaskach z bowlingu nie da się wiele ustalić. Ale padły propozycje spotkań na bowlingu we Wrześni, Wągrowcu i Lesznie. Oczywiście w planie mamy rekonesans trasy przed ślubem Ani i Patryka. Jeśli chodzi o podsumowanie roku to założę wktrótce taki osobny wątek w dziale Organizacyjnym.
09-12-2018, 14:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2018, 14:33 przez tomekdowntown.)
W tej chwili przeglądam stronę i fotki na telefonie i jest wszystko ok. Rano przeglądałem na komputerze to różnie się wyświetlały. Tak to działa. Myślę że szkoda czasu ma szukanie błędu, bo działa to bardzo różnie.
Na ślub jedziemy to jest ważne
09-12-2018, 14:42
Michał z Konina na trening w kręgle od piętnastego grudnia jestem gotowy,proponuję tylko zaprosić Tomka z Wrześni celem podszkolenia techniki,jest on w końcu naszym nowym mistrzem !!!!
09-12-2018, 17:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2018, 17:09 przez tomekdowntown.)
(09-12-2018, 14:08)MISIEK napisał(a):(09-12-2018, 12:36)Marek turysta napisał(a): Interesuje mnie bardzo czy po zawodach odbyło się spotkanie czysto techniczne i czy ustalaliście coś dotyczącego nadchodzącego sezonu ? Dokładnie. Ciężko było pogadać. Hałas był dość utrudniający rozmowę. Jeśli chodzi o cel rozmowy to nie jest to dobre miejsce. Ale jeśli chodzi o rozrywkę to super. Jeszcze miałem pogadać o intercomach i zapomniałem. https://forum.pes.j.pl/showthread.php?tid=209&pid=3197#pid3197
09-12-2018, 18:41
To prawda.. Głośna muzyka i trzaski z bowlingu utrudniły nam skutecznie swobodne rozmowy.
Następnym razem, jeśli spotkamy się na bowlingu w Gravitacji, to tylko krótko ochłoniemy po grze i zmienimy lokal na jakiś inny, spokojny do rozmów. Tylko, że ja nie kojarzę żadnego który przy jednym stole pomieści kilkanaście osób. Ale nie to było najważniejsze na naszym spotkaniu. Ważniejsza była dobra zabawa i integracja grupy. Oby tak dalej !
09-12-2018, 18:47
Nie koniecznie Gravitacja, a przypominam bilard to też świetna rywalizacja. Duża sala jest w Knaapolis. Mikołaj proponował wirtualne strzelanie do siebie w przystosowanie sali. Pomysłów jest więcej
Tak jak mówisz, pomysłów jest wiele.
Ale jeszcze dodam oficjalne wyniki "Pierwszych Elitarnych Zawodów w Bowling - 08/12/2018": 1. 181 - Tomek 2. 172 - Siwy 3. 163 - Patryk 4. 155 - Marek 5. 154 - Misiek 6. 141 - Ula 7. 129 - Ania 8. 114 - MICHU 9. 89 - Agnieszka 10. 88 - JER2Y 11. 79 - Agnieszka 12. 66 - Basia Ale nie najważniejsze były tu wyniki, choć przyznać trzeba, że niezbędne, ponieważ trzeba było wręczyć statuetkę dla Najlepszego Zawodnika ! (Nie była brana trzecia seria ponieważ zaczęła się tylko na jednym torze.) Najważniejsza była jednak fantastyczna zabawa i to, że takie spotkania nas integrują. Jeszcze raz dziękuję za miłe spotkanie - zupełnie inne niż wszystkie ! Gratuluję Tomkowi zwycięstwa. Słowa podziękowania dla MICHA, za pracę przy budowie forum i strony PES. Dziękuję za słowa (dyplom) uznania. Do zobaczenia na kolejnym takim spotkaniu !
10-12-2018, 00:39
OK, zmęczyłem krótki filmik o zbijaniu , około cztery godziny w cztery minuty
Pod spodem zapodaję jeszcze wszystkie fotki z filmu, zobaczymy jak wypadnie wstawianie z komputera.
10-12-2018, 02:27
MICHU nawet w nocy jest aktywny i ogarnia forum. No szacun.
Super fotki i nagrania jest to mega pamiątka. (10-12-2018, 02:27)tomekdowntown napisał(a): MICHU nawet w nocy jest aktywny i ogarnia forum. No szacun. My już na nogach bo wychodzimy do pracy. A MICHOWI heee... wypada teraz życzyć miłych snów. Filmik jest super i ma genialnie dobraną cyrkową muzyczkę - całość rozbawia do łez !
10-12-2018, 12:50
Dzień dobry, rano to jest gdzieś koło 13, bo później już nie
10-12-2018, 19:41
Bardzo dziękuję za spotkanie i super zabawę . Miło było wreszcie wszystkich poznać.
10-12-2018, 23:02
(10-12-2018, 19:41)Ula napisał(a): Bardzo dziękuję za spotkanie i super zabawę . Miło było wreszcie wszystkich poznać. Lecz to nie byli wszyscy. Rozumiem,że Pani Prezes będzie teraz częściej obecna i pozna wszystkich. Pewnie ja wszystkich nie znam. Już myślę o wiośnie i lecie.... Żonie także bardzo spodobał się ten klimat. |