Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
Tłumiczek fajny Jak się coś nie podoba, to trzeba zmienić, żeby się podobało, skądś to znam
Ciekawa szyba, ładnie wyprofilowana Kanapa fajnie obszyta Gratuluję zmian
Ja u siebie też mam parę pomysłów do wykonania. Ale mój wzrok przykuł uchwyt na telefon
Jak on się tam trzyma? I jakiej wielkości telefon utrzymuje?
25-08-2020, 09:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2020, 11:15 przez Janyra.)
Jest to uchwyt na elastycznym pałąku - taki pod lusterko. Zamocoway na stałe do kokpitu. Śruby mocującej nie widać, bo skrywa ją szyba. Uchwyt typu RAM bardzo pewnie trzyma telefon. Mój telefon ma wymiary 157.80 x 74.20 x 9.67 mm. Zmieściłby się większy.
(25-08-2020, 09:25)Janyra napisał(a): Jest to uchwyt na elastycznym pałąku - taki pod lusterko. Zamocoway na stałe do kokpitu. Śruby mocującej nie widać, bo skrywa ją szyba. Uchwyt typu RAM bardzo pewnie trzyma telefon. Mój telefon ma wymiary 157.80 x 74.20 x 9.67 mm. Zmieściłby się większy.
Fajny uchwyt Ja właśnie myślę o takim do lusterka, przerabiałam już akcje z uchwytem mocowanym do szyby. Utrzymać, utrzymał telefon wielkości 6,4 cala, 400km przejechałam, ale podskoki były i każdy podskok tego uchwytu przyprawiał mnie prawie o zawał Mimo, że wymyślałam sposób jak go przymocować, to i tak jest to za duże ryzyko i za duży telefon
Trzeba przyznać ze teraz na żywo maszyna Rafała wygląda perfekcyjnie dopracowana w każdym szczególe (zwłaszcza czarne elementy) zdjęcia nie oddają ile pracy włożyłeś w niego i szyba też jest mega))
------------------------------------------------------------ Pozdrawiam Dilbertw
Piaggio MP3 400 i.e. LT