Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
26-09-2021, 17:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2021, 17:46 przez Siwy.)
Wróciłem do domu . Przejechane 127 km . Dla Waszego towarzystwa , mógłbym przejechać dwa razy tyle . Ale trzy razy to już nie , aż tak mi nie zależy .
Dziękuję wszystkim obecnym za nasiadówkę w Jankowie . Cieszę się , że wszyscy szczęśliwie przeżyli moje gadulstwo .
Do zobaczenia !
(26-09-2021, 18:02)Tom napisał(a): Fajnie, że się spotkaliśmy i Patryk mnie wyłapał w tłumie. Niestety nie mogłem z Wami pojechać ale miło było Was zobaczyć.
Również się cieszymy. Trzymamy kciuki, żeby wszystko było git[emoji3].
Kochani wyjazd na zakończenie sezonu w Gnieźnie zaczęliśmy z Wągrowca w składzie Jaryna Patrol i Ania. Po drodze dobił Siwy. Na miejscu Ania wypatrzyłam tłumu Toma. Wyruszyliśmy z Gniezna w paradzie ale odbilismy na spokojnie spotkanie w łonie natury do Jankowa Dolnego. Tam dojechał do nas Wagant. Spotkanie odbyło się przy grill kiełbaskach, flaczkach ,i słodkościach do kawki . Siwy jak twierdził bardzo się rozgadał więc słuchaliśmy opowieści do 16.00 . Po czym zbieraliśmy się do domków. Było miło i wesoło. Do zobaczenia
Tak tak to ja wypatrzyłam Toma . Niestety nie mógł do nas dołączyć ale miło było to spotkać. Niestety także nie spotkaliśmy Marka i Sabinki A ponoć byli . Było super do zobaczenia w Wągrowcu. Kto będzie łapka w górę?
I ja do domu trafiłem, dzięki za miłe spotkanie i pogaduszki. Siwy... nie martw się że dużo "gadałeś" Wszyscy Cię "znieśli"! Przynajmniej nikt się nie nudził
26-09-2021, 22:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2021, 22:35 przez Janyra.)
(26-09-2021, 20:37)Wagant napisał(a): I ja do domu trafiłem, dzięki za miłe spotkanie i pogaduszki. Siwy... nie martw się że dużo "gadałeś" Wszyscy Cię "znieśli"! Przynajmniej nikt się nie nudził