Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
14-12-2019, 14:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2019, 14:04 przez marko7.)
Może to nie skuter ale nowy motek w garażu, z którym za mierzam się od przyszłego sezonu bardziej zaprzyjaźnić, na razie nie przerejestrowany więc próbne jazdy po bocznych drogach odbywam. w przyszłym tygodniu rejestruje więc może uda załapać sie na kilka ładniejszych dni co by wyjechać na miasto
Na papierze dane wyglądają zachęcająco 15 koni i 119 kg wagi, powinien jak na 125tke nieźle sobie radzić na trasie.
Jak dla mnie ten typ odpada
Miałem coś podobnego suzuki gs500 nie wygodna pocycja męcząca.
O wiele lepiej wygodniej jezdzi się choperem którego nadal posiadam.
Mimo tego Gratuluję nabutku i wiele przyjemności z jazdy
Pozdrawiam
16-12-2019, 00:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2019, 00:46 przez Michu.)
Ja się nie obraziłem niby z jakiego powodu? Mowę mi odjęło, a w ogóle to zazdroszczę zakupu. 125 na początek przygody w terenie jest super, a poza tym właśnie na lekkich motocyklach ponoć robi się to bardzo dobrze.
Oczywiście, życzę aby Markowi apetyt rósł w miarę jedzenia, bo ja patrzyłem w salonie przy okazji zakupów klamotów np na to: HONDA CRF1100L Africa Twin Adventure Sports 2020. W najbliższym czasie nie odłożę, a na strarość już raczej nie kupię, to zostanę przy skuterze Jak na razie .
Koledzy spokojnie skuter oczywiście zostaje, ale młodość skłania by trochę sie moze powyglupiac jeszcze troszkę , posmakować bezdrozy, pojeździć biegowcem itp.