Nie wiem jak Wy, ale ja się troszeczkę ostatnio nudziłem. Czego następstwem jest kilka zmian: nowy, kolejny tłumik. Zmieniłem też tapicerkę. Zrobiła ją profesjonalnie firma z Ełku. Oczywiście zainstalowali też motożel. Zmieniłem też szybę na turystyczną. Jak Wam się podoba?
23-08-2020, 17:37
Siedzenie bardzo ładnie wyszło, a tłumik ja zwolennikiem w skuterze nie jestem, ale to tylko moje zdanie
![]() (23-08-2020, 17:37)MICHU napisał(a): Siedzenie bardzo ładnie wyszło, a tłumik ja zwolennikiem w skuterze nie jestem, ale to tylko moje zdanieA to tak całkiem bez tłumika? Ten tłumik został wyprodukowany ręcznie przez włoską firmę GPR. Jest dedykowany do spidermaxa, nie wymaga mapowania i posiada homologację.
23-08-2020, 20:51
Chodzi o akcesoryjne, ale na ten temat już mieliśmy rozmowę i ja się nie czepiam, albo czepiam, bo w Hondzie mam dość ładny tłumik i nic nie chcę zmieniać
![]() (23-08-2020, 20:51)MICHU napisał(a): Chodzi o akcesoryjne, ale na ten temat już mieliśmy rozmowę i ja się nie czepiam, albo czepiam, bo w Hondzie mam dość ładny tłumik i nic nie chcę zmieniaćNo mnie czegoś brakowało w brzmieniu i wyglądzie starego tłumika od spidermaxa. Teraz jest jak dla mnie lepiej.
24-08-2020, 09:58
Podoba mi się pomysł z większą szybą . Będę miał o czym myśleć w zimowe wieczory ...
24-08-2020, 11:31
Będę szukał podobnej do tej z Twojego zdjęcia .Trochę wyższej od seryjnej , i z osłoną manetek .
24-08-2020, 19:09
No Rafał pajączek odrestaurowany , jak nówka . Interesuje mnie bardzo obszycie siedzeń , czy ta firma obszywa wszystkie typy jednośladów i czy posiada jakieś zdjęcia z wzornikami ?
24-08-2020, 20:34
(24-08-2020, 19:09)Marek turysta napisał(a): No Rafał pajączek odrestaurowany , jak nówka . Interesuje mnie bardzo obszycie siedzeń , czy ta firma obszywa wszystkie typy jednośladów i czy posiada jakieś zdjęcia z wzornikami ?Firma ta specjalizuje się w kanapach motocyklowych. Polecam. https://www.mwmoto.pl/ |