Co tu dużo mówić na każdych spotkaniach jest mega i tu nie było inaczej. Brawo dla gospodarza spotkania za dobra imprezę (a była ona dość liczna) , jak i dla wszystkich. Do zobaczenia następnym razem.
(10-02-2019, 15:58)marko7 napisał(a): Co tu dużo mówić na każdych spotkaniach jest mega i tu nie było inaczej. Brawo dla gospodarza spotkania za dobra imprezę To jest właśnie przemiłe, że potrafimy się oderwać od zwykłych zajęć i nawet poświęcić sobotnie popołudnie dla wspólnej zabawy. Wielkie ukłony dla naszych pań i gratulacje dla dzieciaszków, które mimo, że są wśród dorosłych, również oddały się zabawie i nie nudziły się z nami ![]() Rozumiem, że nie jest łatwo przekonać wszystkich do wyluzowania i nasze hobby może rodzić różne napięcia w kręgu najbliższych. Panowie nie dajemy naszym Panią powodów do złoszczenia się na nas ![]() Moją rolą również i sprawozdawcy, jest stworzenie wizerunku klubu. Powiem szczerze nie mam z tym najmniejszego problemu. Praktycznie mógłbym wykorzystać wszystkie ujęcia, do zrobienia pamiątki. Dziękuję jeszcze raz za wspólną zabawę. Film, który skleiłem niech sprawi Wam frajdę. Jest podobny do pozostałych, ale nieco dłuższy, bo niby już się kończy, ale wspominam jeszcze kadrami, wyrywkowo nasze początki - w prawdziwej odsłonie grupy wielkopolskiej. Byliśmy: Misiek, Navigator, Marko 7 ze starego P.E.S. nie opuścił nas Marek 377, któremu nigdy nie było ciężko spotykać się w Poznaniu, a jest dla przypomnienia z Leszna. Siwy, który był inicjatorem odwiedzenia po czasie pani, której Grupa Wielkopolska Burgmani miała przyjemność szykować "Szlachetną Paczkę". JER2Y i Basia, którzy są z nami mimo, że psy na nas wieszano, Termi, który lubi podróżować i nie interesują go również waśnie. To był dobry krok w stronę integracji koleżanek i kolegów z wielkopolski. Wszyscy wprowadziliście nową jakość klubu (zabawy w klub), bo tak poważnie, to chodzi tylko o to byśmy wszyscy czuli się wyluzowani i połączeni w pasji do: jedno i jak się okazuje wielośladów, a ogólnie motocykli, a wszystko bez podziału na pojemność cylindrów. Misiek, powiedział, kiedyś róbmy swoje mimo przeciwności, to robimy swoje i robią, to wszyscy. Mam nadzieję, to sprawia przyjemność i jest bez przymusu, gdyż tylko w takich okolicznościach możemy być wyluzowani i odprężeni. Transmisja filmu nie kończy się na napisach ![]()
11-02-2019, 14:29
Extraaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]()
------------------------------------------------------------
Pozdrawiam Dilbertw Piaggio MP3 400 i.e. LT
11-02-2019, 14:33
MICHU , kolejny , świetny filmik Twojej reżyserii. Jestem pełen podziwu , i zazdroszczę umiejętności !
11-02-2019, 15:31
Wszystko, to zasługa selfi stick - a od przyjaciół z Chin
![]() Pod tym linkiem ![]() ![]()
11-02-2019, 17:37
Fajny filmik. Druga połowa ....wspomnienia poprzedzające powstanie obecnego forum. Pierwsze ustalenia wspólne spotkania i wyjazdy. Miło powspominać.
|