Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
07-01-2019, 07:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2019, 07:19 przez Michu.)
Uśmiałem się jak zobaczyłem przeróbekę Miśka.
Widzę, że i Wam przypadła i spowodowała masaż brzuchów
Pozwoliłem sobie na krótkie humorystyczne - specyficzne sprawozdanie na Burgmani z wykorzystaniem Miśa fotek. Dodałem jeszcze jedną animację i ponieważ awaria wywaliła prezesa życzenia obrazkowe w tym noworoczne, złożyłem je w naszym imieniu, podsumowując miniony rok. Teoretycznie jestem z nadania Prezesa w zarządzie klubu, to czułem się w obowiązku
Na marginesie, tymczasowo brakuje nam w zarządzie jednej osoby. To tak w kwestiach jak należałoby poddać coś pod głosowanie. We dwóch to ciężko demokratycznie to rozwiązać. Działamy ugodowo Warto pewne decyzie czy opracowania podejmowac we większym zespole.
Zrobię przy czasie temat o co też dokładnie chodzi.
07-01-2019, 21:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2019, 21:52 przez dilbertw.)
(07-01-2019, 21:18)Marek 377 napisał(a): Również bardzo dziękuję za przybycie i super czas spędzony w przemiłym towarzystwie. Już nie mogę się doczekać następnego wyjazdu na bowling.
Marku Mistrzu Nasz(zresztą obu Marków to mistrze moze imię zobowiązuje?)))) czy prowadzisz treningi ? oczywiście w boowlingu )) przydałyby mi się korepetycje jak widziałeśDDD
Również dziękuje za super organizację spotkania
------------------------------------------------------------ Pozdrawiam Dilbertw
Piaggio MP3 400 i.e. LT
Ho, ho, a nie było jeszcze Rafała.
Pozamiata nas ta trójka....
Miło mi Michelle, że zaliczyłeś mnie do grona liderów, ale nie jestem pewien czy to zasłużone miejsce. Ostatnio miałem trochę szczęścia, bo tak naprawdę, jeżeli chodzi o bowling, to jestem początkujący. W życiu grałem może z 5 razy, z czego przez ostatnie 20 lat 2 razy i to z Wami. Najważniejsza jest dobra zabawa ?