Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
Pierwszy dzień w Szczecinie za nami . Pokazy fajerwerków zsynchronizowane z muzyką , coś niesamowitego do opisania . Trzeba to zobaczyć naocznie . Dzisiaj kierunek Świnoujście . Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów .
11-08-2019, 17:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2019, 20:15 przez PES.)
Ja już w domku !
Bardzo dziękuję za Wasze fantastyczne towarzystwo na tej wybuchowej imprezie !
Nie mam teraz czasu ale, wieczorem zrobi się porządek i założy nowy wątek z fotorelacjami.
Był to tak udany wyjazd, że wpisujemy go na stałe w grafik wyjazdów PES. Kto nie był... ma czego żałować !
Już szykujcie sobie wolne na piątek prawdopodobnie 7 sierpnia 2020.
Po wizycie w informacji turystycznej szykuje się niesamowity wyjazd !
Zameldowałem się w domu o 18:05. Dziękuję wszystkim za wspólną, tak bardzo udaną, wyprawę, a w szczególności naszemu prezesowi Miśkowi, który jak zwykle stanął na wysokości zadania. Rewelacyjnie to wszystko zorganizował i dopiął na ostatni guzik. Pełen profesjonalizm. BRAWO .
Dojechałem do domu o 19.40 całość wyprawy to 1007 kilometrów . Dziękuję wszystkim za wspaniałe towarzystwo . Wrażenia z wycieczki niezapomniane , w skali jeden do dziesięć oczywiście dziesięć .Szkoda że na następny wyjazd trzeba czekać cały rok .