14-10-2018, 20:31
Też się melduję. Punkt 19:00 zaparkowałem. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas. Fotki wstawie później.
(14-10-2018, 19:51)Navigator napisał(a): Kilka sztuk na próbę tu wstawiam , fotki mojego autorstwa Chciałem zacząć cytując mistrza Bareje ...bo na każdym zebraniu jest taka sytuacja że ktoś musi zacząć ... ale Navigator mnie wyprzedził także dziękuję wszystkim za rewelacyjną niedzielę , jazda (moja pierwsza w grupie ) to sama przyjemność, towarzystwo pierwszorzędne , maszyny ...atmosfera, wyżywienie all inclusive i organizacja wszystko na 6 tkę ![]() ![]() ps klika zdjęc z tel.
------------------------------------------------------------
Pozdrawiam Dilbertw Piaggio MP3 400 i.e. LT
Bardzo dziękuję wszystkim za mile spędzony czas, pogoda nam sprzyjała frekwencja dopisała
![]() Tak na gorąco kilka fotek. Film przy czasie. Zaliczyłem wpadkę przy zdjęciu z banerem obcięło Przema /Navigator/ odpaliłem Corela i skopiowałem go z innego zdjęcia, takie małe oszustwo ![]() ![]()
Cóż, szkoda że oprócz fotek i podziękowań - nikt nie zechce napisać jakiegoś sprawozdania dla nieobecnych......
Przeglądając tym podobne "sprawozdania" zasypane fotkami i podziękowaniami odnoszę wrażenie pustego posta, czyli coś jest ale takie bezduszne.
14-10-2018, 21:06
(14-10-2018, 20:59)marko7 napisał(a): Cóż, szkoda że oprócz fotek i podziękowań - nikt nie zechce napisać jakiegoś sprawozdania dla nieobecnych......Napiszę... Uffff... Dajcie odetchnąć, ledwo co się rozpakowałem. Będzie jutro wieczorem w pierwszym poscie.
Pozdrawiam MISIEK - Prezes P.E.S.
14-10-2018, 21:10
Około godziny 14 przejeżdżałem przez Gniezno. Motocyklistów od groma było wszędzie, już nawet nie chciało mi się lewej podnosić co chwilę.
14-10-2018, 21:11
(14-10-2018, 20:59)marko7 napisał(a): Cóż, szkoda że oprócz fotek i podziękowań - nikt nie zechce napisać jakiegoś sprawozdania dla nieobecnych...... Potrzebny nam jest pisarz sprawozdawca, już wiem kto ma predyspozycje ![]() Masz racje Marku. Mi jednak sprawozdania od ręki nie wychodzą w pierwszej kolejności opracowuję materiał foto wideo. Poczekamy na Miśka on ma zdolności ![]() Dzisiejsze nasze spotkanie zasługuje na porządny wpis nawet na stronie www.pes.j.pl, a więc pewnie się przyłożymy i powstanie sprawozdanie. Kurcze znów rymuję ![]() Twój post z wyjazdu również wypromujemy na stronie, aby pokazać jakie kilometry można nawijać na 125. (14-10-2018, 21:11)MICHU napisał(a): Twój post z wyjazdu również wypromujemy na stronie, aby pokazać jakie kilometry można nawijać na 125. Moje kilometry to nic w porównaniu do Navigatora, jednak dziś przekroczyłem 20 tys. przebiegu a skuter ma półtora roku, zresztą w tym roku miałem wyjazdy po 1-1,5 tys. kilometrów więc byle 700 kilometrów na zlot nie robi na mnie wrażenia. Jedynie że w jeden dzień na 125-tce to tak ![]() Odnośnie Gniezna to proponowałbym też sprawozdanie i kilka lepszych fotek dać na Burgmanię. |