14-10-2018, 20:31
Też się melduję. Punkt 19:00 zaparkowałem. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas. Fotki wstawie później.
|
14-10-2018, 20:31
Też się melduję. Punkt 19:00 zaparkowałem. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas. Fotki wstawie później.
(14-10-2018, 19:51)Navigator napisał(a): Kilka sztuk na próbę tu wstawiam , fotki mojego autorstwa Chciałem zacząć cytując mistrza Bareje ...bo na każdym zebraniu jest taka sytuacja że ktoś musi zacząć ... ale Navigator mnie wyprzedził także dziękuję wszystkim za rewelacyjną niedzielę , jazda (moja pierwsza w grupie ) to sama przyjemność, towarzystwo pierwszorzędne , maszyny ...atmosfera, wyżywienie all inclusive i organizacja wszystko na 6 tkę ))) Miło Was było poznać i do zobaczenia . Michał3 z Koninaps klika zdjęc z tel.
------------------------------------------------------------
Pozdrawiam Dilbertw Piaggio MP3 400 i.e. LT
Bardzo dziękuję wszystkim za mile spędzony czas, pogoda nam sprzyjała frekwencja dopisała
.Tak na gorąco kilka fotek. Film przy czasie. Zaliczyłem wpadkę przy zdjęciu z banerem obcięło Przema /Navigator/ odpaliłem Corela i skopiowałem go z innego zdjęcia, takie małe oszustwo ![]()
Cóż, szkoda że oprócz fotek i podziękowań - nikt nie zechce napisać jakiegoś sprawozdania dla nieobecnych......
Przeglądając tym podobne "sprawozdania" zasypane fotkami i podziękowaniami odnoszę wrażenie pustego posta, czyli coś jest ale takie bezduszne.
14-10-2018, 21:06
(14-10-2018, 20:59)marko7 napisał(a): Cóż, szkoda że oprócz fotek i podziękowań - nikt nie zechce napisać jakiegoś sprawozdania dla nieobecnych......Napiszę... Uffff... Dajcie odetchnąć, ledwo co się rozpakowałem. Będzie jutro wieczorem w pierwszym poscie.
Pozdrawiam MISIEK - Prezes P.E.S.
14-10-2018, 21:10
Około godziny 14 przejeżdżałem przez Gniezno. Motocyklistów od groma było wszędzie, już nawet nie chciało mi się lewej podnosić co chwilę.
14-10-2018, 21:11
(14-10-2018, 20:59)marko7 napisał(a): Cóż, szkoda że oprócz fotek i podziękowań - nikt nie zechce napisać jakiegoś sprawozdania dla nieobecnych...... Potrzebny nam jest pisarz sprawozdawca, już wiem kto ma predyspozycje Masz racje Marku. Mi jednak sprawozdania od ręki nie wychodzą w pierwszej kolejności opracowuję materiał foto wideo. Poczekamy na Miśka on ma zdolności Dzisiejsze nasze spotkanie zasługuje na porządny wpis nawet na stronie www.pes.j.pl, a więc pewnie się przyłożymy i powstanie sprawozdanie. Kurcze znów rymuję ![]() Twój post z wyjazdu również wypromujemy na stronie, aby pokazać jakie kilometry można nawijać na 125. (14-10-2018, 21:11)MICHU napisał(a): Twój post z wyjazdu również wypromujemy na stronie, aby pokazać jakie kilometry można nawijać na 125. Moje kilometry to nic w porównaniu do Navigatora, jednak dziś przekroczyłem 20 tys. przebiegu a skuter ma półtora roku, zresztą w tym roku miałem wyjazdy po 1-1,5 tys. kilometrów więc byle 700 kilometrów na zlot nie robi na mnie wrażenia. Jedynie że w jeden dzień na 125-tce to tak ![]() Odnośnie Gniezna to proponowałbym też sprawozdanie i kilka lepszych fotek dać na Burgmanię. |
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| PES na Zakończeniu Sezonu Motocyklowego w Poznaniu 2018 | 1 | 1.014 |
17-09-2018, 16:50 Ostatni post: |
||