Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
(24-01-2019, 11:02)dilbertw napisał(a): Powiedziałbym,że wyjątkowa a czy piękna to kwestia gustu ))))) nie wszystkim się podobają 2 koła z przodu))) Dzięki
Mi się podoba. Jak bym był w Twojej sytuacji i miał możliwość jazdy na B takim pojazdem to też bym go kupił.
24-01-2019, 13:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2019, 13:08 przez dilbertw.)
(24-01-2019, 11:01)Siwy napisał(a): Jeszcze raz gratuluję ! Widzę , że już zarejestrowany , nie było problemów ?
I prośba o opisanie przyczyny usterki , ale to już chyba w dziale technicznym .
Oczywiście zajmę się tym jak tylko skończę wszystkie prace a zajmie to jeszcze z tydzień co najmniej ale warto czekać))) Napewno wymieniłem 1 częśc a mianwicie uszkodzony przekaźnik od pompy wtrysku....
Siwy nie było najmniejszego problemu z rejestracją okaże się jednak czy Pani się nie pomyliła jak odbiorę stały dowód choć wyraźnie było zaznaczone L5e i w oryginalnym dowodzie i na badaniach technicznych
------------------------------------------------------------ Pozdrawiam Dilbertw
Piaggio MP3 400 i.e. LT
Piękna maszyna, a wyjątkową co się rozumie samo przez się.
Czekam z niecierpliwością na jazdę próbną. W zasadzie to już postanowiłem, że jak zrobi się nie co cieplej, to za Twoim pozwoleniem przykulam się skuterem do Ciebie, a to z tego powodu, że zżera mnie ciekawość.
Gdybym miał taką machinę w garażu, to większa część rodziny mogła by się kulać.
25-01-2019, 13:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2019, 14:02 przez dilbertw.)
(24-01-2019, 23:51)MICHU napisał(a): Piękna maszyna, a wyjątkową co się rozumie samo przez się.
Czekam z niecierpliwością na jazdę próbną. W zasadzie to już postanowiłem, że jak zrobi się nie co cieplej, to za Twoim pozwoleniem przykulam się skuterem do Ciebie, a to z tego powodu, że zżera mnie ciekawość.
Gdybym miał taką machinę w garażu, to większa część rodziny mogła by się kulać.
Michu zapraszam ))))))))))))) zawsze możesz wjechać) tylko daj znać trochę wcześniej kto wie może wcześniej zdążymy się spotkać gdzieś na skuterach na boolingu?
Marku i Prezesie Opłaty niczym nie różnią się od Motocykla bo o jest po prostu motocykl tylko 3 kołowy )))))))) Możliwe że się to zmieni w przyszłości ale firmy ubezpieczeniowy na razie nie bardzo wiedzą co to jest nawetD tzn ciezko im idzie szukać go w swoich bazach i zauważyłem ze w każdej jest wpisany ciut inny model
Ubez. OC NW 150 zł za rok i róznice są kliku złotowe dosłownie .
Poniżej 1 element (który był porysowany mocniej) w nowej odsłonie ))
------------------------------------------------------------ Pozdrawiam Dilbertw
Piaggio MP3 400 i.e. LT