Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
Normalnie, kuleczki i pachołki, a ile frajdy dostarczają. Super zazdroszczę. W ogóle w towarzystwie pań, to się nam fajne imprezy wyklarowały.
Wybaczcie mam trochę roboty ostatnio, a winien jestem montaż filmu z naszego ostatniego spotkania. Zrobię go nie chcę robić na kolanie, to znaczy chcę się przyłożyć, a na to potrzeba trochę czasu wolnego i spokoju.
(02-02-2019, 21:48)MICHU napisał(a): Normalnie, kuleczki i pachołki, a ile frajdy dostarczają. Super zazdroszczę. W ogóle w towarzystwie pań, to się nam fajne imprezy wyklarowały.
Wybaczcie mam trochę roboty ostatnio, a winien jestem montaż filmu z naszego ostatniego spotkania. Zrobię go nie chcę robić na kolanie, to znaczy chcę się przyłożyć, a na to potrzeba trochę czasu wolnego i spokoju.