Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
Odniosę się do technikaliów - albo coś (np. algorytmy Youtube) strasznie przycięło jakość albo ten rejestrator tak ma, jakość tego filmu określiłbym jako kiepską, z kilku metrów tablice rej. są już nieczytelne.
29-05-2025, 20:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2025, 20:57 przez Michu.)
Opisałem to pod filmem, rejestrator jest do bani. jakość poniżej krytyki. Na małym ekranie ok. W filmie zastosowałem powiększanie obrazu z rejestratora, to już widać piksele. Jak na razie najlepszy obraz mam z kamery na kasku.
To jest nagranie z kamer android skuter.