Kolejna stacja:
Mam pociąg do Wielkopolski:
Mam pociąg do Wielkopolski:
Pozdrawiam MISIEK - Prezes P.E.S.
22-04-2019, 21:24
Ogólnie wycieczka bardzo przyjemna: bardzo słoneczna i zwieńczona bardzo ciekawymi zdjęciami, choć...
przyznać trzeba, że było dziś chwilami dość wietrznie. Moja mina krzywa - nie zauważyłem jak się skupiam by złapać jednocześnie lokomotywę skuter i mnie. Jak widac nie wyszło tak jak miało wyjść - stąd ta mina. Ale za to zaczepili mnie dzisiaj przy lokomotywie, jak się okazało - znajomi z pracy Tomka z Wrześni, a spytali się czy znam Tomka patrząc na naklejkę PES-u na skuterze !
25-04-2019, 21:02
W dniu dzisiejszym odbyło się kolejne cykliczne cotygodniowe spotkanie.
Frekwencja nieco niska, ale za to wrażenia ze spotkania zdecydowanie na odpowiedniej wysokości.
Było fajnie i troche się pogadało. Przy okazji mogłem wreszcie zlokalizować tą wieżę widokową na szachtach
![]() ![]() ![]()
26-04-2019, 09:32
Poznań, dzielnica Górczyn/Świerczewo, stawy pocegielniane tzw. "Szachty". Niżej mapka. Jest wskazane gdzie stoi ta wieża widokowa:
https://www.google.pl/maps/@52.3626597,1...,16z?hl=pl
08-05-2019, 22:35
09-05-2019, 01:33
To kilka moich fotek do kolekcji.
Pierwsza fotka to nowa kuchnia połowa spełniająca wysokie standardy ![]()
14-05-2019, 22:51
Spontaniczny, spontan na spotkanie tzn odbyło się spotkanie.
Ponieważ wyżej napąknąłem o tradycji polskiej, to spotkanie na Świętym Marcinie w Poznaniu dawniej Czerwonej Armii. ![]() Dokonaliśmy z Miśkiem inspekcji torowisk PKP, to tylko przy okazji ![]()
15-05-2019, 06:43
|