Cieszy nas, że zawitałeś na nasze klubowe forum. Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, to znaczy, że nie jesteś zalogowany i z tego powodu widzisz ten komunikat. Rejestrując się na forum zyskujesz dostęp do innych części witryny, ale proszę zwróć uwagę, że jest to forum regionu wielkopolskiego, a głównym celem klubu jest integracja tego regionu i organizacja wspólnych spotkań. Jesteśmy jednak otwarci na wszystkich pozytywnych ludzi szczególnie użytkowników maxi skuterów, z tego powodu nie ograniczamy dostępu do naszych zasobów nikomu.
x
07-06-2022, 11:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2022, 11:19 przez Janyra.)
Miałem identyczną sytuację. Szef wjechał mi w skuter pod zakładem pracy. Ten obalił się na lewą stronę. Zrobiłem zdjęcia uszkodzeń i przesłałem do ubezpieczalni. Załączyłem też linki do nowych części w serwisie, które były u mnie uszkodzone. Dostałem prawie 6 tysi. Większość części naprawiłem bez wymiany. Wystarczyło zatem jeszcze na obszycie kanapy, szybę akcesoryjna i nowy kask. Trochę to trwało w czasie, ale finalnie nie żałuję.