(05-05-2020, 23:00)Siwy napisał(a): ...możesz napisać jakie drobiazgi wyskoczyły ?Najwiekszy to padnięte okazało się igiełkowe łożysko w korektorze. Wyć zaczęło gdy dojechałem do domu czyli dopiero gdy się fest rozgrzało. Po zdjęciu korektora faktycznie palcem wyczuwało się skoki i haczenia. Podskoczyłem wczoraj do chłopaków na Obornickiej (warsztat przy ulicy z komisem) i dziś już mam wstawione nowe

Dwa inne duperelki jakie na razie znalazłem, to nie działający włącznik w lewej klamce hamulca (już kupiłem za całe 4,99 zł/szt.

Poza tym nic więcej nie znalazłem.
(06-05-2020, 11:04)Siwy napisał(a): ...mogę odpowiedzieć na pytanie o światła w X 7...Dzięki, czyli jednak. Jedno jest mijania a drugie drogowe (tak wiem że ma X8). To tutaj sa dwa mijania i dwa drogowe. A jadąc na mijania i błyskając zapalają się wszystkie cztery. Pozycyjne są w okręgach mijania (LED).
(06-05-2020, 11:50)MISIEK napisał(a): Gratulacje ! Jak widać, polowanie naNo udało się. Mam nadzieję że radości też będzie dostarczać przez kilka przynajmniej lat.wreszcie się udało.
Niech służy ku uciesze kierownika długo i przede wszystkim bezpiecznie !
Bardzo ładny skuter.
Z tego co pamiętam z wysoko posadowioną kanapą.
Czekamy na szersze opisy, wrażenia i ciekawą galerię.
Znalazłem ciekawy opis:
https://swiatmotocykli.pl/motocykle/kymc...wcieleniu/
Opisy będą w miarę upływu czasu. Dzięki za link, zaraz sobie obejrzę

(06-05-2020, 12:11)MICHU napisał(a): Gratulacje i zadowolenia z zakupu. Z pewnością będziesz się cieszył coraz bardziej z każdym dniem użytkowania tej maszyny. Życzę bezpiecznej jazdy nad którą czuwa też ABSDzięki, na razie jestem b.zadowolony i odkrywam jazdę na 2oo na nowo